Informatie over betalen 

1. Betalen bij afhalen
Verwerking: direct - Kosten: gratis
Het is mogelijk om uw bestelling in onze winkel af te halen. U kunt het verschuldigde bedrag dan in de winkel contant voldoen. Wij accepteren geen PIN en creditcards bij betalen bij afhalen.  


2. Betalen via iDEAL - Telebankieren
Verwerking: direct - Kosten: gratis
Wat is iDEAL?
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van alle grote banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling. (bij bestellingen onder €80,-)
 

7. Betalen per vooruitbetaling
Verwerking: 2 tot 4 werkdagen - Kosten: gratis
Het is tevens mogelijk om uw bestelling middels een overboeking vooruit te betalen. U maakt dan het gehele bedrag over op onze rekening. Zodra wij dit bedrag hebben ontvangen, wordt uw bestelling verstuurd. Wij raden u echter af voor deze methode te kiezen omdat dit uw bestelling zal vertragen. Uw betaling zal even onderweg zijn en moet handmatig gecontroleerd worden deze extra handelingen kosten tijd. Een goed alternatief voor deze manier van betalen is iDEAL, alle banken ondersteunen deze methode.

Het rekeningnummer van Saha Tida b.v. is Rabobank: NL11RABO0122151666, de BIC code is RABONL2U