Char Griller Smoking Pro

The originele amerikaanse smoker van Char Griller. Houtskool barbecue en smoker waarop je Amerikaans/Texaans direct en indirect kunt grillen en roken. Indirect barbecueën, grillen en roken door alleen in de vuurkamer te stoken. Te stoken met kolen en/of hout.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 329,00
Char Griller

Uw bestelling is in principe binnen 7 werkdagen in huis. Het kan zijn dat een artikel, in tegenstelling tot wat is aangegeven, niet op voorraad is. In dat geval nemen wij contact met u op.

Bel ons voor meer informatie over dit artikel.
06 - 30 90 65 14

Omschrijving

Details

Houtskool barbecue en smoker waarop je Amerikaans/Texaans direct en indirect kunt grillen en roken. Gepoedercoat staal van 2 mm dik. Indirect barbecueën, grillen en roken door alleen in de vuurkamer te stoken. Temperatuur in grilloven makkelijk uit te lezen door temperatuurmeter in de deksel. Natuurlijk kan er in de side fire box ook gebarbecueëd worden bij kleine gezelschappen, maar met de side fire box kunt u ook de barbecue capaciteit uitbreiden of vlees van vis barbecueën scheiden. 4-delige gietijzeren grillroosters. Gaarrooster in hoogte verstelbaar. De Smokin’Pro heeft aan de voor-en zijkant snij- of opzettafels en een rekje onder de barbecue Grilloppervlakte 70 x 50 en 40 x 37 Maten LxBxH = 154 x 74 x 127, ca 60 kg Eenvoudig te monteren.

Specificaties

Specificaties

Afmetingen Grilloppervlakte 70 x 50 en 40 x 37 Maten LxBxH = 154 x 74 x 127, ca 60 kg Eenvoudig te monteren.