BBQ Delight Jack Daniel's Smoking Pellets

De BBQ Delight Jack Daniels Smoking pellets zijn speciale houtsnippers van de eiken Jack Daniels Tennessee vaten. Deze pellets zullen al je grill-gerechten doordringen met heerlijke whiskey aroma's!

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 7,95
BBQ Delight

Uw bestelling is in principe binnen 7 werkdagen in huis. Het kan zijn dat een artikel, in tegenstelling tot wat is aangegeven, niet op voorraad is. In dat geval nemen wij contact met u op.

Bel ons voor meer informatie over dit artikel.
06 - 30 90 65 14

Omschrijving

Details

In de eiken vaten waarin de Jack Daniels Tennessee Whiskey gerijpt wordt blijft na geleegd te zijn verwerkt tot een houtsnipper deze word vervolgens verwerkt tot een korrel dit makkelijker de smaak kan weergeven. De Jack Daniels houtsnippers zijn ideaal om in uw briketten barbecue te gebruiken. Woodpellets zijn een unieke vorm van natuurlijk hout. Ze worden gemaakt door alle lucht uit het hout te persen, waardoor het hout een veel dichtere structuur krijgt. Woodpellets zorgen sneller voor een intense rook dan andere smaakversterkers. Tijdens het persen worden geen stoffen toegevoegd. Hierdoor is het een milieuvriendelijk product. Slechts een handjevol pellets is nodig om een gerecht optimaal te roken. De pellets hoeven bovendien niet eerst in water te wellen.

Specificaties

Specificaties

Afmetingen Nee